Szkolenia kelnerskie

wykwalifikowana kadra kelnerska

Praca jako restaurator to nie tylko rzemiosło.
To szuka łącząca w sobie znajomość ekonomii, licznych trunków, ich rodzaje i zastosowanie, umiejętności negocjatorskie i sprzedażowe.

Wino stanowi się niezbędny składnik udanej wizyty w restauracji, który korzystnie wpływa na satysfakcję Państwa gości.  

Aby zwiększyć skuteczność sprzedaży wina w Państwa restauracji, potrzeba odpowiednio wykwalifikowanej kadry! Ważne jest aby nie tylko potrafić określić profil smakowy gości, ale umiejętnie ich przekonywać, że rozszerzenie menu o wino będzie elementem, który uczyni ich pobyt w restauracji niezapomnianym

NASZE CELE:

  • Wzrost profesjonalizacji kadry w obsłudze gościa restauracyjnego
  • Wdrożenie technik gwarantujących wzrost sprzedaży win
  • Podniesienie poziomu satysfakcji gości z pobytu w restauracji

Nasza gwarancje:

  • efektywny program szkoleń kadry kelnerskiej, daje gwarancję osiągania stałego wzrostu sprzedaży win 
  • podnoszenie umiejętności i poziomu profesjonalizacji kadry kelnerskiej
  • organizowane cyklicznie, prowadzone przez osoby z dużym doświadczeniem trenerskim i szkoleniowym , posiadające udokumentowaną wiedzę i doświadczenie zarówno z zakresu sprzedaży, etykiety kelnerskiej jak i wina.
  • zbudowane są w oparciu o techniki sugestywnej sprzedaży, techniki up- i cross- sellingu, wszystko zgodne z etykietą kelnerską. 
  • Program przedstawiony jest w sposób warsztatowy łatwo przyswajalny przez kadrę kelnerską, pozwalający jej szybko i efektywnie wdrożyć omawiane techniki do codziennego serwisu. 

Kompleksowość szklenia opartego na trzech blokach (sprzedażowym, serwisowym oraz merytorycznym) to widoczny wzrost wiedzy i umiejętności kadry pracującej w Państwa restauracji, które błyskawicznie przełożą się na sukces ekonomiczny i zadowolenie klientów.

Cele
szkolenia

Efekty
szkolenia

Bądź na bieżąco

Śledź nasze poczynania w internecie