Z niezwykłą dumą i przyjemnością chcieliśmy przedstawić Państwu nowego członka naszego zespołu: Przemysław Bogdański, odpowiedzialny w firmie Winne Pola za szkolenia z gościnności, serwisu oraz wiedzy o winach i destylatach szlachetnych. Z branżą gastronomiczną związany od 17 lat, przechodząc przez wszystkie szczeble od barmana, kelnera, sommeliera oraz menadżera zdobyłem obszerną wiedzę teoretyczną i praktyczną.
Miał przyjemność współpracować z prestiżowymi sieciami salonów winiarskich prowadząc dla nich działania edukacyjno-sprzedażowe. Z praktycznych sukcesów stworzył najlepszą kartę win w Trójmieście, jedną z 10 najlepszych w Polsce i oraz certyfikat Wine Spectator dla najlepszych kart win na Świecie.
Jest zdecydowanym zwolennikiem skandynawskiego modelu pracy, gdzie indywidualności wspierają się, by tworzyć team do realizacji ambitnych planów. W podejściu do wina najbliższa mu jest Jancis Robinson tzn. „bądź profesjonalistą i przekazuj swoją wiedzę tak by inspirowała i dawała radość”.
Osoba Przemka jest odpowiedzią na zmieniające się potrzeby rynku gastronomicznego w Polsce. Wielu naszych partnerów jest pod opieką nie tylko szkoleń z zakresu win, sprzedaży, ale również umiejętności miękkich.