O nas O tym, jakie znaczenie w osiągnięciu sukcesu w restauracji ma perfekcyjny serwis znający techniki sprzedaży dodatkowej, opowiada nam Grzegorz Wejer. PORADY BRANŻOWE – Wywiad – Grzegorz Wejer 23.02.2024 Czytaj więcej » 23 stycznia 2025
O nas PFR 2.0 Obowiązki informacyjne beneficjenta § 14 lit i) Regulaminu ubiegania się Czytaj więcej » 17 lutego 2022
Nowości CZERWIEC 2020 jak październik 1939 Na łamach czasopisma Biznes Restauracje & Catering ukazał się artykuł Czytaj więcej » 11 sierpnia 2020
Nowości SPRZEDAŻ DODATKOWA CZYLI: „JAK SIĘ ODKUĆ PO COVIDZIE”! SPRZEDAŻ DODATKOWA CZYLI: „JAK SIĘ ODKUĆ PO COVIDZIE”! 2020-07-14 admin Czytaj więcej » 30 lipca 2020
O nas POMAGAJMY W tym szczególnym czasie, który dotknął wszystkich, nie mogliśmy pozostać Czytaj więcej » 7 kwietnia 2020
O nas TEAM-TRENER-GOŚCINNOŚĆ-SZKOLENIA Z niezwykłą dumą i przyjemnością chcieliśmy przedstawić Państwu nowego Czytaj więcej » 25 lutego 2020