Razem możemy więcej
Od lat kreujemy różnorodne i trafne pomysły na wzrost sprzedaży. W jaki sposób?
Wielu restauratorów skupia się na wyszukiwaniu najlepszych produktów, a często brakuje im pomysłu, w jaki sposób te idealne produkty zaproponować swoim gościom. Kluczem do sukcesu jest budowanie koncepcji sprzedaży win, a nie każdej etykiety z osobna. Efektywna strategia sprzedaży Winnych Pól opiera się m.in. na budowie narzędzi sprzedaży aperitifu (win musujących), unikatowych pomysłach jak sprzedawać szampana, w jaki sposób polecać gościom wina do przystawek, aby jeszcze mieli ochotę na wino do dania głównego. Istotne jest, aby standardowy zestaw deserowy nie ograniczał się do ciasta i kawy, ale żeby na stałe zagościło w nim wino. Łączące te wszystkie czynniki powoli zbliżamy się do sukcesu. Dodatkowo, do Państwa wyboru oddajemy również degustacje dla gości, prezentacje multimedialne, spotkania z sommelierami (także zagranicznymi) oraz przedstawicielami winiarni. W porozumieniu z naszymi partnerami wdrażamy również rozwiązania o charakterze ściśle dopasowanym do danej sytuacji w restauracji.
Pomysły idące w parze z efektywnością – to szansa dla Państwa biznesu!
W porozumieniu z naszymi partnerami wdrażamy również rozwiązania o charakterze ściśle dopasowanym do danej sytuacji w restauracji.
Pomysły idące w parze z efektywnością – to szansa dla Państwa biznesu!