W tym roku firma Winne Pola – dostawca win do najlepszych restauracji ponownie była partnerem wydarzenia Food Service Summit odbył się w unikatowej przestrzeni kompleksu kulturalno-biznesowego Mała Warszawa zlokalizowanego na warszawskiej Pradze. W wydarzeniu połączonym z California Wines Master Classes wzięło udział ponad 350 uczestników: restauratorów, menedżerów, sommelierów oraz przedstawicieli firm i mediów profesjonalnie związanych z gastronomią. W trakcie tegorocznej konferencji swoje karty sukcesu odkryło 22 prelegentów, w tym nasz dyrektor handlowy Grzegorz Wejer.

Tematem wystąpienia był: “Unikalność, jakość, zysk – jak to osiągnąć w dobie rosnącej konkurencji”. Omówione zostały wszystkie płaszczyzny, które powinny być poddane wnikliwej analizie w każdej restauracji. Grzegorz Wejer zaaplikował dużą dawkę wiedzy z zakresu efektywnego up-sellingu, omówił różnice między podejściem definicyjnym, a jego istotą. Uczestnicy poznali różnice stanowiące między “jeść” a “być”, “”sprzedawać” a “kupować” oraz “wiedza” a “umiejętności”.

Catering podczas całego eventu zapewniał gościom Andrzej Polan wraz z załogą restauracji Polana Smaków. Do wyśmienitych dań zaproponowaliśmy wiele doskonałych pozycji z naszego portfolio.

Dziękujemy organizatorom oraz wszystkim uczestnikom za udział w konferencji.

Po więcej szczegółów zapraszamy do magazynu FOOD SERVICE.

Zamknij
pl_PLPolish
en_USEnglish pl_PLPolish