W tym roku firma Winne Pola – dostawca win do najlepszych restauracji ponownie była partnerem wydarzenia Food Service Summit odbył się w unikatowej przestrzeni kompleksu kulturalno-biznesowego Mała Warszawa zlokalizowanego na warszawskiej Pradze. W wydarzeniu połączonym z California Wines Master Classes wzięło udział ponad 350 uczestników: restauratorów, menedżerów, sommelierów oraz przedstawicieli firm i mediów profesjonalnie związanych z gastronomią. W trakcie tegorocznej konferencji swoje karty sukcesu odkryło 22 prelegentów, w tym nasz dyrektor handlowy Grzegorz Wejer.
Tematem wystąpienia był: „Unikalność, jakość, zysk – jak to osiągnąć w dobie rosnącej konkurencji”. Omówione zostały wszystkie płaszczyzny, które powinny być poddane wnikliwej analizie w każdej restauracji. Grzegorz Wejer zaaplikował dużą dawkę wiedzy z zakresu efektywnego up-sellingu, omówił różnice między podejściem definicyjnym, a jego istotą. Uczestnicy poznali różnice stanowiące między „jeść” a „być”, „”sprzedawać” a „kupować” oraz „wiedza” a „umiejętności”.
Catering podczas całego eventu zapewniał gościom Andrzej Polan wraz z załogą restauracji Polana Smaków. Do wyśmienitych dań zaproponowaliśmy wiele doskonałych pozycji z naszego portfolio.
Dziękujemy organizatorom oraz wszystkim uczestnikom za udział w konferencji.
Po więcej szczegółów zapraszamy do magazynu FOOD SERVICE.